21. Kuruc.upgrade

Címkék: lázár

2011.03.21. 09:21

 A Kurucinfót is meglepte, hogy az alig megvágott Lázár beszéd mekkora médiafigyelmet kapott, így az alkalmon kapva újragondolták a szerkesztést.
 A ma megjelenő hangfelvételen csak az alább kiemelt részek szerepelnek, a szürkébbek lesznek kivágva.

"én soha nem szégyelltem, hogy mim van, én dolgozok keményen, én abba a miliőbe nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára, aki erre nem képes (.)
 akinek nincs semmije, az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani, annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként, tehát én ahhoz a mércéhez tartom magam, hogy az ember, ha egyszerű (.)

kétkezi munkásember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit. Hogy ha egyetemi ember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit, de
akinek a saját társadalmi viszonyaihoz képest semmire nem futotta, semmit nem tudott letenni az asztalra, az ne üljön például (.)

a képviselő-testületben. Nagy baj lenne, ha olyan képviselők ülnének, akiknek semmijük nincsen, ezt kell mondjam. Ez helytelen lenne, teszem hozzá, de a jövedelemnyilatkozatok alapján, mint hogy ha érdekes dolgok derülnének ki. Na most még annyit hadd mondjak el Önöknek, hogy ugye én bugyuta módon a nagy átláthatóság jegyében nyilvánosságra hoztam a feleségem vagyonbevallását és a fiam bevallását, és az előbb már említettem Önöknek, hogy volt, akinek a kampányában ezt fölhasználták, kiszámolták, átváltották az euróbetétet, átváltották a svájci betétet, mije van a gyereknek, azt remélem, hogy a hódmezővásárhelyi lányos anyukák ebből a közérdekű tájékoztatásból érzékelték, hogy húsz év múlva jó parti lehet Lázár János Boldizsárból, hogyha a kamat és a forintárfolyam az jól alakul a következő években.
 Lesz valami alapbázis megtakarítás, úgyhogy ha másra nem, erre volt, de hát az Önök vagyoni viszonyait is nyomni fogják szórólapon.
"

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr632757982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karosszékely 2011.03.21. 11:20:25

"Akinek saját Dali-kép sem futotta, az asztalra ne üljön például."

Ez jó.

sydneybeachgirl 2011.03.21. 11:45:42

jajjjj már megint de jóóóó írás!! köszönöm!

egyfejű 2011.03.21. 17:23:00

:)
Amúgy a szövegkörnyezetébe visszaillesztett teljes "kinyilatkoztatás" alapján azt mondani, hogy a megélhetési politikusok ellen szólalt fel, minimum szánalmas csúsztatás. Pont azt mondja, hogy a harács politikus az igazi politikus.
Bár az álamfő féle újmagyar értelmező szótár első kiadása lehet, hogy teljesen átértelmezi majd az egészet.
Orwell forog a sírjában és kínjában pityereg egy sort.

anyádbogár · http://www.apadhuzzonafaszara.com 2011.03.22. 12:25:35

qrvajó a blogod öreg, akárhogy is hívnak (úgyis kiderítjük). már továbbítottam a linket minden jó elvtársnak, hamarosan küldünk érted egy "limuzint" is :D

Marcellusca 2011.03.22. 15:01:21

Ösmét jót derültem rajta. :)
Köszi!

@anyádbogár: "limuzint", mi? :DDDD

Marcellusca 2011.03.23. 13:38:57

@anyádbogár: Há' nem is Ajudi ess nyúcast! :)
Az nem jár akárkinek! :D

egyfejű 2011.03.23. 19:37:53

Hofi után szabadon:
Remélem a tiszteletteljes előrehajlás elég lesz Nemzetes Vármegyei Főispán Uraiméknak, és eközben használnak vazelint.
süti beállítások módosítása