127. Abaújszinten

2015.02.24. 18:36

Kedves Barátaim, ne csüggedjetek!
Ne dőljetek be a liberálbalos sajtó hazugságainak, semmi probléma nincs.

Veszprémben ugyan nem sikerült nyernünk, de ennek egyszerű magyarázatai vannak. A mi pártunk rengeteget dolgozik, és ennek az eredménye látható: vasárnap is mindenki tette a dolgát, ezért nem ért rá elmenni szavazni. Mérésünk szerint a választókörzetben 25.812 elszánt szavazónk van, ebből 23.157 biztosra jelezte, hogy minket támogat, ezért nyilvánvaló, hogy a legerősebb párt továbbra is mi vagyunk.

Kedves Barátaim, Veszprém mindössze a tizenhatodik legnagyobb városa az országnak, így igazán nem tekinthető országos jelentőségűnek bárminemű számadat, ami itt születik. Mindent a teljességgel összehasonlítva kell vizsgálni, és akkor kiderül, hogy most vasárnap hatalmas sikereket értünk el. Eltussolja a média például azt, hogy Szatymazon, és Abádszal... Abaszent... izé, Abaújszántón is hatalmas fölénnyel nyertünk.

De ez nem minden. Korábban megválasztott képviselőink is köztiszteletnek örvendenek, és sikert sikerre halmoznak országszerte.

A dabasi öregfiúk sörvirsli versenyén pédául zsűrielnöknek választották az alpolgármesterünket.
Győmrői elnökhelyettesünket kitűntette a helyi tűzoltózenekar az Ezüsttubával. 
Berhidán fideszes csapatkapitányt választott a járási gyeplabda válogatott.
A városi fidesz nyerte a csornai kolbásztöltő fesztiválon a csavart májas versenyszámot, figyelem, két, azaz kettő teljes métert verve a baloldali csapatokra.
Mátészalkán az ifjúsági elnökünk a Kék Jegenyében megdöntötte az abszolút csúcsot a Batman-es flipperen, 14.376 ponttal, ne feledjük el, hogy Kész Zoltán ehhez képest 13.872 szavazatot kapott.
A legszebbet hagyom a végére, Tiszapalkonyán a képviselőnk egy jobbikos, és egy szoci ellen sikeres négylapos piros ultit nyert, kapaszkodjatok meg, rekontrával!

Kedves Barátaim, ne csüggedjetek! A rengeteg munka és siker mellett egy apró botlás semmi jelentőséggel nem bír. Ne felejtsétek, rövidesen Tapolcán is választás, aminek óriási jelentősége van, mert ott megmutathatjuk, hogy Veszprém egyedi eset volt, ... ja meg Újpest is. Igen Ózd az meg véletlen volt, jól mondod. Nem, nem volt több! Szóval, a lényeg, hogy Tapolca jelentősége hatalmas, kivéve, ha ott is kikapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr417212471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása