14. Uff, én megírtam!

Címkék: széll

2011.03.09. 11:37

 

A Széll-terv egy még részletesebb változatát tette közzé a kormány a honlapján. A dakota nyelven írt dokumentum 960 oldal, és egyelőre keveset lehet tudni róla, mert a Reuters hírügynökség is csak navaho tolmácsot talált. Az eddig megismert részek dicsérik a Horn-kormányt, amiért kétharmados többsége dacára nem korlátozta az Alkotmánybíróságot, és nem kezdett önállóan alkotmány szövegezésbe, illetve méltatják a Bokros-csomagot, amely lehetővé tette a kormányváltást.
 
Egy füstjelekkel is színesített fejezet egyes szakértők szerint vagy a dohányzási tilalmak további szigorításáról, vagy a tűzoltók korengedményes nyugdíjazásáról szólhat.
 
Egy korábbi sajtóértesülést cáfol a Minisztérium: a dokumentumba bekerült "komcsik haza" feliratú nyíl ikon nem utalás az előző kormány elszámoltatásának új lépéseire, hanem a helyettes államtitkár a billentyűzetre könyökölve véletlenül illesztett be egy képet a Wikipédiából, mely a komancs tábor irányát mutatta egy illusztrált Karl May regényben.
 
Az ellenzék nevében Szanyi Tibor sajtótájékoztatón követelte, hogy a kormány végre árulja el, hogy igazak-e azok a híresztelések, miszerint egyes indián közmondások is jogforrásnak fognak minősülni, és a Magyar Közlönybe is bekerülnek majd.
 
Meg nem nevezett forrásunk szerint már készül a Széll-terv egy inka nyelvű változata, melyet 8 kilométer fonalból csomóznak össze, ez méltatni fogja többek közt a Hunyadiak államadósság-csökkentő lépéseit, ezen kívül szintén véletlen beillesztésként tartalmazni fogja Atlantisz és Eldorádó GPS koordinátáit.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr72724360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása