98. Huszár üt

Címkék: bűnözés

2012.06.06. 14:06

 

Ezúton kívánok mielőbbi felépülést Szaúd Mohamed al-Marzúkinak! Gondolom mindannyian szívesebben olvastunk volna a róla szóló hírek helyett valami ilyesmit:
 
Magyar rendvédelmi erők mára virradóan kíméletlenül elbántak egy külföldi sportolóval. Mahmut Rasid Al Hassant, a Közép-muszlim kalifátus hatszoros nehézsúlyú kertrecharc bajnokát három rendőr a Vérmező melletti szórakozóhelyen igazoltatta, és megjegyzéseket téve testalkatára sakk szimultánra kényszerítették. Hassanal mindhárom ellenfele csúnyán elbánt, az első táblán a tizenhetedik, a második táblán a huszonharmadik lépésben kapott mattot. A harmadik partit a szicíliai védelem ellenében a huszonnegyedik lépésnél fel szerette volna adni, de ekkor körbeállták, és esélyt sem hagyva az érvelésre levezették neki, hogy csak a gyalog B5 lépéssel menekülhet meg a vezér üt C4 mattól, de ezzel is három lépésen belül elveszíti A8 bástyáját, és különben sem adhatja fel, mert 5-6 lépésen belül időtúllépés miatt úgyis veszít. A második parti kíméletlensége szakértők szerint sértheti a genfi egyezményt, mivel a világos fél három gyaloggal is vezérré válva a tábla közepén mattolta be a sötétet, ami amúgy lehetséges lett volna négy lépéssel korábban is.
Hassanhoz az esetet látó járókelők hívtak mentőt, amivel még épp időben eljutott a kerületi baleseti pszichiátriára. Egyelőre senkinek sem hajlandó nyilatkozni, de kijelentette, hogy az esettől függetlenül nem haragszik a magyarokra.
A térfigyelő kamerák tanúsága szerint az egyik partiban Hassan egyik futóját 'en passant' ütötték le. Ha ez hitelt érdemlően bebizonyosodik, akkor a szabálysértési eljárást indítanak az elkövető egyenruhás ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr214569062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása