72. Kivétel

Címkék: alkotmány demonstráció

2012.01.19. 09:28

 

Komoly meglepetés érte a Meetgone Doles közvélemény-kutató munkatársait, miközben statisztikát készítettek arról, hogy az Európa Parlament képviselői közül ki milyen kritikákat és elvárásokat fogalmaz meg Magyarország kormányával szemben. A jellemzően 10-15 pontot felsoroló külföldi képviselők közt rábukkantak Gunnar Erik Höllendar svéd politikusra, aki szerint Magyarország tökéletesen rendben van, és érthetetlen ez a hajtóvadászat, ami most kezdődött ellene.
Kérdésekre kitért arra, hogy szerinte Magyarország az EU-s elnökséget is remekül látja el, magasra teszi a lécet az elkövetkező féléves lengyel vezetés számára. Nagyon szép országnak tartja Magyarországot, az emberek kedvesek, és felelősen gondolkoznak a demokráciáról, erről a svéd politikus elmondása szerint meggyőződött két korábbi bukaresti látogatásán.
Megemlíti, hogy egyszer személyesen is találkozott a jelenlegi miniszterelnökkel, együtt ültek a lelátón azon a válogatott labdarúgó selejtezőn, amikor a svéd TV elhibázta a magyar kormányfő nevét, pedig mindenki tudja, hogy a Gyurcsany helytelen, mert hiányzik egy ékezet. A meccs szünetében sokat beszélgettek a svéd nyugdíj és adórendszerről, a magyar kormányfő nagyon kedves és érdeklődő volt.
Höllendar sajnálatosnak nevezi, hogy a közelmúltban már nem annyira tudta követni Magyarország helyzetét, mert a síbalesete (1) óta nem jut elég ideje a rehabilitációs kezelések miatt, de továbbra is kedvenc országa a Magyar Köztársaság.
 
 
(1) Höllendar két hetet töltött egy lavina alatt, két hónapot kómában, nyolcat pedig deréktól felfelé fekvőgipszben. Ma már egy bottal is tud járni, és akár másfél órát is ébren tölt naponta.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr803589178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása