18. Megbízhat

Címkék: munka

2011.03.16. 09:55

Egyes híresztelésekkel szemben igenis kötöttek szerződést a 2011. március 15-i állami ünnepség fizetett statisztái a szervező céggel. A takarítók a rendezvény után egy elveszett példányt találtak a helyszínen. A diák személyi adatait letakarva adjuk közre a szerződést:

 

Megbízási szerződés
 
Amely létrejött egyrészről Mrs Kovacs Istvan Mngmnt Ltd, (Kajmán-szigetek, Bodden Town, Palm str. 12/a, képviseli John Smith), továbbiakban Megbízó, másrészről ****** László, (An: ***** *****, született Budapest, 19**, **, **), továbbiakban Megbízott közt a következő feltételekkel:
 
A Megbízott statiszta szerepet vállal a Nemzeti Múzeumban rendezett 2011. március 15-i állami ünnepségen, melyben feladatai:
- Reggel 8:00 órától az ünnepség ideje alatt a Múzeum lépcsőjén állva érdeklődéssel vegyes pátosszal figyeli a műsort.
- Fegyelmezett magaviselettel ünnepel, eközben igyekszik spontán módon arra vetődött érdeklődőnek látszani.
- Öltözködésében is a természetességet sugározza, így normál utcai öltözékben jelenik meg, ruházatán nem hord politikai jellegű feliratot vagy arcképet (Che-Guevara, Marx, Gyurcsány arckép viselése kizáró tényező)
- Tapsolással mutat tetszésnyilvánítást az egyes műsorszámok végén, illetve a Miniszterelnök beszéde alatt gyakran, különös tekintettel a szónoklatnak a 48-as forradalom és a jelenlegi Kormány tevékenysége közti párhuzamait követően.
- Üdvrivalgásban tör ki minden esetben, amikor a Szónok ritmust váltva szótagonként hangsúlyoz egy-egy mondatot.
- Tartózkodik a túlzott elérzékenyüléstől: tiltott a Miniszterelnöknek a vállát veregetni, kezet csókolni, tőle autogramot kérni, pajzsra emelni, levegőbe dobálni.
 
A Megbízó a rendezvényt követően a Megbízottnak bruttó 1500 (ezerötszáz) forintot fizet. Aki hoz még egy embert, az ehelyett 2000 (kétezer) forintra jogosult.
 
A Megbízott hozzájárul, hogy a szereplésről élő Televíziós közvetítés és felvétel készül. Tudomásul veszi, hogy a Megbízó az adatait statisztikai célokból használhatja, de azt a Megbízó harmadik személynek csak választási évben adhatja ki. A Megbízott beleegyezik, hogy titkosszolgálati eszközök használatával is ellenőrizhető a szerződés teljesítése alatt, és az azt követő fenntartási időszakban.
 
Fenntartási időszak: A Megbízott a teljesítést követő négy évben köteles az ünnepségen való részvételét kellő pátosszal említeni, az élete meghatározó élményeként kommunikálni. A Megbízó személyéről adatokat a Megbízott senkinek nem adhat tovább.
 
Budapest, 2011. március 14.
 
 
            Megbízó                                                         Megbízott
 
 
A Szerződés 4 példányban készült. Kapják:
1. Megbízó
2. Megbízott
3. Irattár
4. Kubatov Gábor
 

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr722743590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

becsoccsent 2011.03.16. 10:18:56

najsz :)

ezzel nem is lenne baj ( eddig is csinalta a fityisz ). node szamla nelkul, feketen? nincs a kozelben valami elszamoltatos faszi?

zserbo 2011.03.16. 19:08:21

Minden kormány ünnepségen fizetett statiszták vesznek rész, ,érvényes a gyurcsany kormányra is , ,mindig igy volt ,csak orbán kormányra nagyították ki.

azapistagyerek (törölt) 2011.03.16. 20:18:22

Jó a blog, most fedeztem fel, veretes humor.

Fizetett tapsoncok: gyönyörű. De most hol volt vajon a sok százezer kétharmadpolgár?

zserbo 2011.03.17. 07:00:18

Tényleg a kordonos gyurcsany szemkilövető hol volt?? :-)

Imurai 2011.03.21. 20:00:43

Bazmeg, én majdnem bekajáltam... :D Jó!

Seduxen (már NEM dr.) 2011.03.23. 13:22:18

"Kapják:
.
.
.
4. Kubatov Gábor"

itt besírtam a röhögéstől :))))

Marcellusca 2011.03.23. 13:47:00

@Seduxen:
"A Megbízott a teljesítést követő négy évben köteles az ünnepségen való részvételét kellő pátosszal említeni, az élete meghatározó élményeként kommunikálni." - Itt már sírtam a röhögéstől. :DDDD
süti beállítások módosítása