65. Az Ég, veletek?

Címkék: demonstráció

2012.01.07. 23:12

 

Az EU különböző tisztségviselői, az USA nagykövete és külügyminisztere után egy újabb váratlan és magas szintről kapott diplomáciai feddést a Kormány. A Köztársasági Elnök lakosztályában jelent meg hologramon a Galaktikus Köztársaság követe, és adott át egy tiltakozást. Ebben Coruscant nyomatékosan kérte a Magyar Köztársaság helyreállítását, nemtetszését fejezte ki az Erő politikájának a Jedi Tanács engedélye nélküli alkalmazásáért.
Szíjjártó Péter elmondta, hogy a kérés alapvetően félreértéseken alapul, valójában már rég idejétmúlt a tiltakozás, hiszen a Galaxis központja ide messzi-messzi, ezért csak több ezer éve indult információ érhetett oda, azóta pedig minden törvényt módosítottak, beleértve azt is, amit most vissza akarnak vonatni. Újságírói kérdésre, miszerint az ő űrhajóik ismerik a hiperűr-ugrást, és ez merőben átírja a fizika általunk ismert törvényeit a szóvivő elmondta, hogy ez kizárt, hiszen kétharmada a Fidesznek van, ha bárki törvényt módosítana, arról tudnának.
Fellegi Tamás elmondta, hogy a hírnek abszolúte semmi jelentőséget nem kell tulajdonítani, elvégre a Galaktikus Köztársaság nem tagja az IMF-nek.
További kormányközeli forrás szerint „Hát mégis kia fa5zom az a Jedi Tanács, elég volt a kommunista tanácsrendszerből, szóval kapják be a fa5zomat!”, legalábbis a Twitteren ezt tette közzé.
Joda Mester sajtószóvivője a magyar reakciókra azt közölte, hogy egy Jedi tárgyalódelegáció keresi fel rövidesen a magyar kormányfőt, úgy 7-8 tagú, elvégre annak idején Palpatine szenátorhoz csak négyen indultak, és az nem vált be. Napirendre vették a Halálcsillag Budapest elleni bevetésének planetáris vitáját is, de Brüsszel határozott kérésére ezt végül visszavonták.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr543527539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása