103b. Amellett

Címkék: bűnözés kétharmad

2012.09.12. 09:25

Hiszem, hogy egy felnőtt demokráciában Varga Istvánt családvédelmi véleménye (ha eleget szülsz, akkor úgy megbecsül a pasid, hogy abbahagyja a pofozásodat, és a probléma megoldódik) hangoztatása után reggel nyolckor a pártszékházban egy toll és egy megírt lemondónyilatkozat várná az asztalán, amin már egy másik névtábla állna.

Nálunk mi történik: A hajnali órákban elhangoznak azok a bizonyos fallikus vallásalapító evangéliumok Vargánk szájából. Délután a riportereknek még össze vissza habaltyolnak a képviselőtársak, lövésük sincs az ügyről, de még a szócipelő szenátor asszony is egy leendő kinyilatkoztatás eljövetelét mantrázza, amire a fideszponthu dátuma szerint majdnem este hatig kellett várni. Ez négy sorra sikerül.

„(...) nem tudunk azonosulni Varga István képviselő úr tegnap elhangzott szavaival sem, amellyel számos ponton a képviselőcsoport többsége sem ért egyet. Meggyőződésünk szerint Magyarországon a nők szerepe messze túlmutat a család keretein. A magyar nők aktívan kiveszik részüket a családfenntartásból, és a gyermeknevelés mellett munkát is vállalnak.”

Nesztek! Jól megmondtuk. Varga István egyes szavaival nem tudunk azonosulni, legalábbis a képviselők többsége nem tud. Pontosan kik tudnak azonosulni? Titkos? Ha ezt olvassa egy ripotorter, aki ráér, lécci nyomtass egy listát a kétharmadról, és kérdezd végig őket: „Elnézést, képviselő úr/asszony, tud ön azonosulni Varga István családvédelmi álláspontjával, igen/nem?”

 A nő a gyermeknevelés MELLETT munkát is vállalhat. Az emancipációból ismét csak a Mancit sikerült felfogni. A Fidesz hivatalos elhatárolódása a férfisoviniszta mitológiától fél nap gondolkodás után az, hogy „szüjjé néhányat, és akkor utána tárt karokkal várunk az adózók leendő ötmilliós táborában”. Tehát lényegében csak azt revidiálják, hogy 4-5 gyermek esetén már békesség van, megbecsülés, és pofonmentes családi idill. A probléma tehát marad. Még egy jódarabig, hiszen a parlament az ügyet kipipálta. Újabb 106.000 aláírásért cserébe szívesen keres egy másik esti időpontot, hogy elmondja, hol a nő helye, és mi a dolga.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr704771624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.10.07. 12:29:44

Hálistennek azóta változott a helyzet.
süti beállítások módosítása