26. Az átmenet zavaros percei

Címkék: munka

2011.03.29. 10:38

  

Tisztelt Olvasó!
Jelen bejegyzésben az eddigiekhez képest durva trágár kifejezések jelennek meg, ha Ön erre nem vevő, kérem ne olvasson tovább!
 
Gondoltam.   ;)
 
 Deutsch Tamás, köztiszteletben álló EP képviselő becsukta maga után a szobaajtaját. Hibátlan angolsággal elköszönt a telefonban, majd az asztalra dobta a készüléket. Nagy lendülettel vetette magát a bőrfotelba, majd pár másodpercig szótlanul nézte a plafont.
- Végre! - suttogta elégedett mosollyal, majd tükörfényes fekete cipőjével megpöckölte az asztalalatti számítógépe gombját. A ledek riadt villózásba kezdtek az előlapon.
 Felugrott, kinyitotta az ajtót, és a kilincsre akasztotta 'Ne zavarjanak!' táblát. Rövid gondolkodás után levette a szemközti ajtóról, és azt is a saját ajtajára cellukszozta szemmagasságban is. Az arra járó takarítónak adott 5 Eurót, hogy ziher ne kopogjon. Becsukta az ajtót, és magára zárta belülről. Odatolta a komódot, és a tetejére tette Brüsszel telefonkönyvét, amivel hibátlanul kiékelte a kilincset. A szekrényből elővett egy marék szeget és egy kalapácsot, de rövid tűnődés után a komódon hagyta azokat.
 Behúzta a sötétítő függönyöket, kihúzta a falból az összes koax zsinór, amitől a TV alatti dobozkán a 'no signal' felirat villant fel, majd eltűnt amikor a konnektor is hasonlóképp járt.
Felemelte a mobilját, kikapcsolta, kivette az aksit és a SIM kártyát belőle, az üres készüléket vastagon becsavarta alufóliába.
 Ledobta az öltönyét, kikötötte nyakkendőjét, majd alsóra vetkőzött és felhúzta New York Yankees Baseball feliratokkal ékesített hivatalos szurkolói melegítőjét. A nyakkendőjét a homlokára tekerte és a füle mögött megkötötte, fejét megrázva rendezett frizurájától elköszönt. A szekrény mögül elővette három lábú állványos tábláját, és ráragasztotta az A2 méretű Gyurcsány poszterét, melyen már ekkor vagy száz apró lyuk éktelenkedett.
- Na most megkapod, böszme!
 A szekrényből elővette a kellékes dobozát és a kisasztalra tette a fotel mellé. Kivett belőle egy hordozható DVD lejátszót, melyen elindította a South Park vágatlan egészestését, lehalkítva az épp hallható háttérzaj szintre. Kipakolta a karfára a 25 részes frissen köszörült hegyű dart készletet, és egy kisebb fejszét. Leült, és ölébe vette a billentyűzetet.
- Dajcstomi bekapcs, hahaha!
 Elindította a böngészőt, kezdőlapként felvillant a Twitter bejelentkező oldala. Kéjes vigyorral levette kis ablakméretre, és másik kis ablakban futtatta a Bloodlust Premium 18+ szövegszerkesztőt. Átállította a magyarra a nyelvet, pendrive-ról feltöltötte a fél Gigás szótárat, majd illesztette a szerkesztőhöz. Elindította a textrandomize alkalmazás telepítését, amíg az futott, addig a szövegszerkesztő dekorációk menüpontjában kiválasztott a képernyő peremére egy láncfűrészt és két atomrakétát, és egy B8-as vértócsa sablont.
 Az egyszerűsítés kedvéért beállított néhány billentyű funkciót: az F3 a szótárból kiválasztott konkrét kifejezést illeszti a randomizálóba, az F4 annak az eredményét a szerkesztőlécbe. Az installálás végeztével kipróbálta. F3 a 'retek' szóra. A véletlenszó program kilökte a 'retekfüst arc' fordulatot, ami nem hangzott túl jól, cserébe az első dartot dühösen a poszter felé hajította, a tévé hangszóró legnagyobb bánatára. Rövid karkörző lazító mozdulatok után a következő már eltalálta a poszteren Gyurcsány bal fülét.
- Na ugye, kellett vigyorognod, te...golyóelme! Hmmm... még nem az igazi.
 Az alkalmazás beállítások menüpontjában a brutalitást kettővel, az alliterációt hárommal feljebb tekerte. Bepipálta az agrár és biológiai kifejezések kockát is. Kért egy próbát.
- 'Galád gecigombóc'. Hmmm, javul.
Még két pöcökkel feljebb a brutalitást. Újabb próba.
- "Pacalpöcs pária" Ez jó, bár nincs sok értelme.
Alliteráció vissza egy pöcköt, korreláció fel kettőt.
- "Tehéntök barom" Még egyet! "Futrinkafos aljaállat" Jó! Kezdjünk!
 Egy befőttes üvegből kihalászta a mentolos szájvízben úszó szilikon fogvédőt és szakszerűen ráharapott. Orrára gumizta az oxigénmaszkot, és az asztal alatt megnyitotta mindkét kapcsolódó palackot, a héliumosat kicsit jobban. Feltette az elektromos 3D szemüveget, nem mintha ettől bármivel többet látna, de a villódzás közelebb viszi az epilepszia érzetéhez.
Ha Palpatine látta volna, elérzékenyül.
- Mefet, Kez'jük!
Visszafordult a Twitter ablak felé.
Felhasználó: dajcstomi
Jelszó: gyurcsánytakarodj2006
Egy nyújtott karral a háta mögül induló köríves mozdulattal szertartásosan az Enter gombra ütött.
 
Szép nap lesz ez a mai...

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr352781255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása