84. Demonstráció-túrizmus

Címkék: demonstráció

2012.03.13. 09:32

 

Megneszelve a növekvő keresletet, egyes utazási irodák last-minute utakat szerveznek az ünnepi hétvégére a magyarországi demonstrációkra külföldi csoportok számára. Az utaztatást Budapesten is lehet forintban fizetni, a szolgáltatást eleve létszámhiánytól tartó tüntetés-szervezőknek ajánlják.
Nézzünk szét az árlistán, hátha valamely párt kedvet kap a rendeléshez:

 
 - Marosvásárhelyi nyugdíjasok. 8000 Ft/fő. Nagy előnyük, hogy olcsón beszerezhetőek, beszélnek magyarul, kis szerencsével már korábban betanultak pár antikommunista rigmust, így ideálisak kormánypárti megmozdulásokhoz. Hátrány, hogy tisztában lehetnek a magyar belpolitikával, élhet Magyarországon rokonuk, aki dolgozik, netán gyermeke van, idős, esetleg pályakezdő, munkanélküli, vagy gyermektelen, emiatt ez a csoport jelenthet politikai kockázatot is. (Ne felejtsük el, az ATV-nek is nyilatkozhatnak.)
- Lengyel önkormányzati alkalmazottak. 14.000 Ft/fő. A lengyel nép köztudomásúlag barátja a magyarnak, Bem apó is egy igazi nemzetközi hős. Ajánljuk bármely párt számára. Hátrányuk lehet, hogy már a békemenetre befutott egy nagykereskedelmi mennyiségű megrendelés, ellenzéki tüntetéseken való igénybe vételük esetén nagy a kockázat, hogy a kormánypárti tüntetőkkel közösen mennek el sörözni.
- Szlovák futballhuligánok 15.000 Ft/fő. Olcsó, bevállalós, harcias fiatalok, bármely ellenzéki esemény fénypontjai lehetnek. Alkalmazásuk esetén viszont kerülendő a lila, a zöld, a kék, a piros, a sárga és a csíkos ruházat, mert ez hergeli őket.
- Putyin-ellenes tüntetők Moszkvából. 19.000 Ft/fő, 100.000 fő felett 15% kedvezménnyel. Relatív olcsó, gyakorlott tiltakozók, ideális ellenzéki ügyekhez. Hátrányuk, hogy oroszul beszélnek, ezért a TV-nézők könnyen az állampárti rossz emlékeikhez köthetik őket.
- Líbiai forradalmárok. 22.000 Ft/fő. Képzett kormányleváltók, radikális ellenzéki szervezeteknek ajánljuk. 1000 fő fölötti megrendelés esetén ajándék tűzoltóautó is jár. Helikopterről történő fotózásuk nem javallott!
- Ortodox zsidók Jeruzsálemből. 35.000 Ft/fő. Habár szakmai gyakorlatuk alig van, egy kisebb csoport rendelése esetén is garantált a tömeg és a médiavisszhang, mert 1500 szélsőjobbos ellentüntetővel és 300 rendőrrel is lehet számolni.
- Szaudi asszonyok. 56.000 Ft/fő. Tüntetésben képzetlenek, de a letartóztatásuk biztosra vehető, hiszen az arcukat nyilvánvalóan eltakarják. Békésen demonstráló vallásos nők karhatalmi bántalmazása remek bel- és külföldi médiafelületet ígér.
- Japán nyugdíjasok. 120.000 Ft/fő. Kedvesek, mosolyognak, mindent lefényképeznek és feltöltenek közösségi oldalakra. Minden 100 fő megrendeléshez egy ajándék harcművész is jár a tömegoszlatások esetére.
- Dakota lovasok. 320.000 Ft/fő. Szájhagyomány útján terjedő bölcsességeik nagy segítség minden szövegírónak. Kis mennyiségű rendelés esetén is garantált jelentős számú kisgyermekes család jelenléte.
- Új-zélandi rögbi-játékosok. 750.000 Ft/fő. Masszív, ijesztő megjelenésű fiatalok hagyományőrző harci tánccal. Drágák, de ilyen nem lesz a másik tüntetésen, az ziher!
 
Amennyiben az ön demonstrációjához nem talál megfelelő ajánlatot, felhívjuk figyelmét, hogy az állandó kínálatban továbbra is szerepelnek a miskolci munkanélküliek, akik 47.000 Ft/fő ellenében egy hónapig söprögetik a leveleket az utcán.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr214313603

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismacska (BELLA) 2012.03.13. 11:12:02

Teljesen beteg vagy, de jót röhögtem, köszi! Van még pár ötleted? :D:D

kifordított nagyanyó 2012.03.13. 13:14:08

Az ortodox zsidós a legjobb.Nagyon jó.:))

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2012.03.13. 14:16:19

piaci rés! zseniális.

és tessékomdani, magyar államkötvénnyel lehet-e fizetni?

Sztyepan Asztahov 2012.03.14. 11:56:52

zseniális :D csekket elfogad vagy készpénz?

egyfejű 2012.03.19. 12:40:05

Emiksz!
"Széparcú" nácikat mennyiért lehetne eladni?
Vegyük figyelembe, hogy korlátozott szókincsük, azaz a "rohadt zsidó", meg "buzi libás", rövid időn belül bármelyik nyelvre átfordítható és begyakoroltatható.
Az "Éljen Viktor" rigmuson még dolgozni kell egy picit. :)
süti beállítások módosítása