91. Ahol a szükség

Címkék: bűnözés kétharmad

2012.04.23. 10:46

 

Tisztelt Elnök Úr!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy mindannyiunk érdekében vizsgálja meg a közjogi lehetőségét a szükségállapot kihirdetésének.
Ön, mint a Köztársasági Elnök jogkörét gyakorló személy is felszólalhat (Alaptörvény, 9. cikk (3b)) az Országgyűlés ülésén, és javasolhatja ezt az Országgyűlésnek, sőt, ha az Országgyűlés akadályoztatva van (Alaptörvény 48. cikk, (3) és (4)), akkor ön ezt személyesen is kihirdetheti. Mivel ma, vasárnap az Országgyűlés nem ülésezik, és összehívása az idő rövidsége miatt nem lehetséges, ezért tanácsolnám, hogy haladéktalanul éljen e jogával.
Az Ön által vázolt gondolatok alapján fennáll ehhez a kellő helyzet, hiszen (Alaptörvény 48. cikk (1b) szerint) a "hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények" esete forog fenn.
Egyes tollforgató terroristák célja nyilván és egyértelműen a hatalom kizárólagos megszerzésére irányul, ugyanis a HVG újságírói az ország köztiszteletnek örvendő közjogi méltóságát azzal az egyértelmű céllal támadták meg, hogy ezzel a kormányzó párt szavazóit elbizonytalanítva, a következő választáson (az Alaptörvény Átmeneti Rendelkezései 4§ szerint is az állampárt minden felelősségét is viselő) egy párt szerezzen abszolút hatalmat. Ehhez töltőtollat alkalmaznak, mely szemüregbe döfve alkalmas élet kioltására is, ezért fegyvernek minősül.
A szükségállapot kihirdetésével Ön egyes törvényi rendelkezések alkalmazását felfüggesztheti (Alaptörvény 50. cikk (4)), például a gyülekezési joggal és a szólásszabadsággal kapcsolatos passzusok hatályon kívül helyezésével elérheti, hogy ezek a névtelen bloggerek végre elkussoljanak.
Végül felhívnám T. figyelmét arra az egyedülálló lehetőségre, amit az Alaptörvény 50. cikk (5) hordoz, miszerint az eredetileg a szükségállapot 30 napos tartamát az Országgyűlés korlátozás nélkül meghosszabbíthatja.
 
Elnök Úr, kérem haladéktalanul cselekedjen, mielőtt az Ország senkiházi nyikhajok martalékává lesz!
 
Üdvözlettel:
 
Emiksz
 
Sydney, 2012. április 22.

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr234468016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2012.04.23. 13:24:35

:D
Képzeld, ha Századvég színekben írnád ezt, mekkora lóvét tudnál hasítani.

ügyfélszolgálatos 2012.04.23. 14:07:09

@egyfejű: Ja ja. Bár bele kellene egy két randa ülepbe ott nyalni.

egyfejű 2012.04.23. 17:42:55

@ügyfélszolgálatos: ahogy elnézem az itthoni rögvalót, van az a pénz, amiért WC papírt helyettesít az ember.

Emiksz 2012.04.24. 09:10:23

@egyfejű: @ügyfélszolgálatos:

Köszi srácok, de nincs olyan hosszú nyelv a világon, ami kompenzálja azt, ha elolvassák, hogy miket írok errefelé.

ügyfélszolgálatos 2012.04.24. 10:36:07

@Emiksz: Ááá dehogy nem. Megtérsz és te is jó kommer leszel, mint Pozsgay és Szűrös.
süti beállítások módosítása