50. Eme No

Címkék: korrupció kacsa médiatörvény

2011.08.23. 10:31

  

Nem. Nem tudom, miért húzom fel magamat száztizenhetedszer is.
Nem kellene ráklikkelni. Elvégre szabadság van, arra nyomom az egérgombot amerre akarom. Persze néha nehéz, amikor egyes hírgyűjtő oldalak csak szalagcímeket sorolnak, nem látom, hogy MNO.
Nem nagyon olvasnám el, és nem azért mert előítéletes vagyok egy olyan lappal, amelynek nevében egymás mellett szerepel az "agy" és a "nem". Az a bajom, hogy a pálya nemhogy lejt, hanem simán függőleges. Hol van például Chikán tegnapi kritikája? Ez nem hír?
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Most meg azt írja, hogy Gyurcsányra tett terhelő vallomást az MVM vezér, aki gyanúsított.
Na ezzel a lényeget le is írtam, mert nincs több. Pont le5zarjuk, ki is az ipse, valami Kocsis, abból tizenkettő (jó, igaz, az MNO esetében plusz-mínusz négy) egy tucat. Az se derül ki, hogy esetleg nem egy szomáliai születésű Kocsisról van-e szó, mert fénykép csak Gyurcsányról van. Csak az a lényeg, hogy Kocsis (aki lehet, hogy egy pigmeus, nem tudni) hűtlen kezelés miatti vallomásában Gyurcsányra tett terhelőt. Nyilatkozatban. Melyet átadott a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozóinak.
 
Hrrmmmmoöööh...
Miiii? Hogyan? Honnan tudják akkor az újságírók? Mi a forrásuk?
Keresem, de az egyetlen utalás a "Mint azt megtudtuk, ...".
Nos, akkor két variációt látok.
a, Megálmodták, lementek alfába, leszűrték a Közös Tudatból, vagy egy jósnőtől hallották, aki látott már Tarot kártyát.
b, Van egy nyomozó, aki szivárogtat.
 
Engem konkrétan az első eset nyugtatna meg jobban, mert valahogy hiszek abban, hogy a világ rendje, hogy a NNI a titkokat titokként kezeli, a nyomozás érdekében nem kommentál, és nem fordulhat elő, hogy valaki az újságból tudja meg, hogy valamivel gyanúsítják. Az sem baj, ha egy a standon látható Helyi Téma nyolcvanas betűmérettel kiabálja a nagykörútnak, hogy "Gyurcsány összeomlik", de csak a terméket megvásárló sasszemű fanatisták tudják meg, hogy igazából egy kristálygömb a hiteles forrás. Helyén kell kezelni. Bajnai, ha jól tudom, 7:0-ra vezet a Magyar Nemzet ellen, de persze ha Wimledont nyerne, akkor is csak libásként aposztrofálnák.
 
A b, esetet nem szívesen gondolnám át.
 
Mi a cél mindezzel? Nyilván fenn kell tartani a harci morált az elszámoltatásra váró lelkes szavazótáborban. Lássátok, mi aztán küzdünk, minden erőnkkel le akarjuk sittelni a patást!
Csak a dolog hátulütője, hogy ha 2014-ben nincs rács a fényképén, akkor a vérét kívánók elgondolkoznak: Se Sukoró, se Cuslág-ügy, se eladósodás, de még az MVM vezér terhelő vallomása sem volt elég? Akkor szavazok inkább arra, aki biztos leülteti, és nem tököl holmi paragrafusokkal, vazze!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr363173049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.08.23. 12:39:30

Mivel ez az újság az egyik legmegbízhatóbb hírforrás (a több száz vesztett per is mutatja ezt), a hírt gyorsan az MTI is átvette, máshol is jelenjen meg.

XPS 2011.09.14. 15:58:32

Biztos, hogy az a., verzió a nyertes, így tudnak a kommandósok előtt címre menni a politikai letartóztatások előtt, hogy jó helyen állítsák fel a fényképezőgépet.
És a kihallgatási jegyzőkönyvek is biztos a Közös Tudatból materializálódnak.
süti beállítások módosítása